Over De Robijn

Welkom bij Pedicurepraktijk De Robijn in Ede.
De pedicurepraktijk van Mieke ten Böhmer.

Op de website vindt u informatie over wat De Robijn voor uw voeten kan betekenen. Onder het kopje Behandelingen vindt u informatie over de voetklachten waarmee u bij mij terecht kunt. Onder het kopje Foto's kunt u alvast een kijkje nemen in mijn praktijk aan de Valkestein.

De Robijn is er voor mannen en vrouwen, zowel jong als oud. Ik behandel niet alleen voeten met problemen, maar ook voeten die gewoon eens lekker verwend willen worden.

Omdat ik zowel doordeweeks als ook op zaterdag en in de avonduren kan werken, wordt iedereen in de gelegenheid gesteld mijn praktijk te bezoeken voor een behandeling.
Ik behandel niet bij de mensen thuis. In mijn praktijk staat een heerlijke stoel en alles wat ik nodig heb voor een goede behandeling. Wel ben ik bereid u tegen een kleine vergoeding te halen en brengen als het vervoer voor u een probleem is.

Ik ben volledig gediplomeerd en heb de aantekeningen Diabetische en Reuma voet. De Robijn is aangesloten bij ProVoet, de landelijke organisatie voor de Voetverzorger, en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures (KRP). Dit betekent dat de pedicure voldoet aan de diploma- en kwaliteitseisen zoals die hiervoor gesteld worden.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar 0318-844424 of e-mailen naar pedicure.de.robijn@live.nl
U kunt ook gewoon een afspraak maken.

Hopelijk tot gauw in Pedicurepraktijk De Robijn!